• Døgnvagt
  • Dækker hele Vestjylland
  • Autoriseret VVS-installatør

Luft til Luft Varmepumpe

Luft til luft varmepumpe i Holstebro og Skive

Hos Svends VVS besidder vi stor erfaring inden for salg, service og montering af varmepumper for kunder i områderne nær, Holstebro, Skive, Vinderup, Struer og resten af Vestjylland.

En god investering

En montering af en luft til luft varmepumpe kan være en rigtig god investering for dig som boligejer, da det er en billig kilde til varme. Ved installation af varmepumpe i hjemmet eller sommerhuset er der mulighed for at spare mange penge på varmeregningen, og man har desuden mulighed for at modtage tilskud til installationen.

​Vi hjælper dig godt igennem hele processen fra start til slut og sikrer dig den bedste løsning.

Udover luft til luft varmepumper, tilbyder vi blandt andet også:

Montering af luft til luft varmepumpe

Svends VVS tilbyder montering af varmepumpe til ethvert behov
Markedet inden for varmepumper er stort, og der findes en række forskellige varianter, som passer til vidt forskellige behov.

​Vi er gerne behjælpelige med at finde det helt rigtige produkt til netop dit behov og rådgiver gerne omkring fordele/ulemper ved de forskellige løsninger.
Vores erfaring indenfor området har hjulpet mange af vores kunder med at træffe den rette beslutning og ende ud med et tilfredsstillende resultat.

Få et stærkt tilbud på luft til luft varmepumper i Holstebro og Skive

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med udskiftning og montering af luft til luft varmepumper. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du brug for hjælp til at finde den rette løsning, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service.

Vi er aldrig mere end et opkald væk!

​Ring på tlf: 97 44 38 36

Kontakt os