• Døgnvagt
  • Dækker hele Vestjylland
  • Autoriseret VVS-installatør

Luft til vand varmepumpe

Med en Luft til vand-varmepumpe får du mulighed for at spare mange penge på varmeregningen – helt op til 60% sammenlignet med mere traditionelle varmekilder som eksempelvis oliefyr. Varmepumpen kan med fordel kombineres med solceller. Du udnytter dermed, men belaster ikke naturens varme.

Der er mange fordele ved at vælge denne type varmepumpe, men valget bør altid bygge på faglig rådgivning af professionelle, da der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge en varmepumpe luft til vand. Nogle af de væsentlige fordelene ved en luft til vand-varmepumpe er blandt andet:

  • Luft til vand varmepumper har ude- og indestyring, der sikrer optimal driftsøkonomi i anlægget
  • Pumpen er særdeles støjsvag
  • Luft til vand varmepumper er en  totalløsning, der opvarmer både bolig og vand.
  • Luft til vand varmepumper har et miljøvenligt kølemedie

Montering af luft til vand varmepumpe

Vi er eksperter i montering og installering af luft til vand varmepumper – derfor anbefaler vi altid at du får et samlet tilbud når du bestiller en varmepumpe. Vi har mange års erfaring med montering, installering og service af luft til vand varmepumpe.

Luft til vand varmepumpe i Holstebro og Skive

Hos Svends VVS monterer vi forskellige mærker og modeller indenfor varmepumper, f.eks. også luft til luft varmepumper. Vi monterer i forhold til husets behov og areal for vores kunder i Vinderup, Holstebro, Skive, Struer og resten af Vestjylland. Ring trygt til os og vi finder en konkurrencedygtig og stabil løsning.

Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper dig hele vejen, fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk, for en uforpligtende snak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmepumpe. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service.

Vi er aldrig mere end et opkald væk!

​Ring på tlf: 97 44 38 36

Kontakt os