• Døgnvagt
  • Dækker hele Vestjylland
  • Autoriseret VVS-installatør

Montering af varmepumpe

Varmepumper er et miljøvenlig varmeanlæg, som potentielt kan spare dig mange penge på din varmeregning hvert år. Der findes et væld af varmepumper på markedet fra mange forskellige producenter.

​Den voksende konkurrence på markedet blandt producenter af varmepumper har betydet, at der findes nogle meget effektive varmepumper. Hos Svends VVS samarbejder tilbyder vi montering og service af varmepumpe. Vi har kun med de bedste producenter og sælger effektive varmepumpeløsninger.

​Der findes tre former for varmepumper:

​Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til dit hjem eller din virksomhed. Dit valg af varmepumpetype afhænger af:

  • ​Varmepumpens placering
  • ​Dit hus og grunds størrelse
  • ​Om varmepumpen skal være den eneste varmekilde i huset
  • ​Dit budget

​Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe tager energien fra omgivelserne og bruger energien til varme, som sendes ud i huset. De forskellige typer af varmepumper adskiller sig ved hvilke omgivelser energien omdannes fra samt, hvordan varmen sendes ud i huset.

  • Luft til luft varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, og via inderdelen opvarmer det luften inde i huset
  • ​Luft til vand varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og producere brugsvandet i huset
  • Jordvarmepumpen: Tager energi fra jorden og bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og brugsvand i huset​

Hvad er SCOP-værdi

Når vi skal finde den bedste varmepumpe til dit behov, vil vi helt sikkert komme til at tale om SCOP-værdi. En varmepumpe producerer nemlig mere energi end den bruger. Hvor effektiv varmepumpen er, bliver angivet som en SCOP-værdi.

​Helt præcist vil det sige, at hvis en varmepumpe har en SCOP-værdi på 5, producerer den 5kW for hver 1kW den bruger. Sammen finder vi den varmepumpe, som passer bedst til dit hjem.

​Svends VVS – Eksperter i varmepumper

At skifte varmeanlæg eller udskifte en varmepumpe, er en stor beslutning for en husholdning. Hos Svends VVS er vi eksperter i varmepumper og andre varmeanlæg. Vores installatører er alle KMO godkendte og kan derfor montere alle former for varmepumper.

​Vi skræddersyer den bedste løsning til dig

Når du vælger Svends VVS som din samarbejdspartner til valg og montering af varmepumper, sørger vi altid for at komme ud til dig og tale med dig om dine behov og ønsker. Vi ønsker at bygge vores samarbejde på tillid, og den bedste måde at skabe tillid er ved at se hinanden i øjnene.

​Vi ser det som vores fornemste opgave at forventningsafstemme med dig, så du er helt sikker på, hvad du kan forvente dig af både os og den varmeløsning, du vælger. Når vi er blevet enige om den bedste løsning til dit hjem, kan du forvente at modtage et tilbud indenfor én uge. Vi leverer og monterer varmepumpen, og vores dygtige folk sørger selvfølgelig for altid at rydde op efter dem selv, når de kører igen.

​Energitilskud – Kunden får hele tilskuddet

Energistyrelsen har en energipulje, som giver skattefri kontante tilskud til montering af varmepumpe, hvis det giver en energibesparelse i boligen. Hos Svends VVS sørger vi selvfølgelig for, at vores kunder får hele dette tilskud. Tilskuddet vil derfor indgå i vores beregninger som en besparelse på regningen.

​Vi sørger selvfølgelig for at søge om dette tilskud på kundens vegne, så du er sikker på at få alt det tilskud, som du er berettiget til. Vi har prøvet det mange gange før. Det eneste, du skal gøre, er at vælge Svends VVS som din varmepumpemontør, så klarer vi resten.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service.

Vi er aldrig mere end et opkald væk!

​Ring på tlf: 97 44 38 36

Kontakt os