• Døgnvagt
  • Dækker hele Vestjylland
  • Autoriseret VVS-installatør

Oliefyrsservice

Hvis du opvarmer dit hjem med et oliefyr, så ved du også, at der er mange udgifter forbundet med det. Ikke bare til selve olien, men også vedligeholdelse og service koster penge. Hos Svends VVS tilbyder vi oliefyrsservice, fordi vi ved, at der er rigtig mange fordele ved at være sikker på, at dit oliefyr altid kører, som det skal. 

​Vi samarbejder kun med de allerbedste producenter, så du kan være sikker på at de dele vi bruger til dit oliefyr er af samme høje kvalitet hver gang. Ved at hyre os til at udføre service på dit oliefyr, vil du ikke bare kunne spare penge på dit olieforbrug, men også forlænge levetiden på selve fyret.

​Hvad er fordelene ved oliefyrsservice?

Selv om det ikke længere er lovpligtigt at få serviceret dit oliefyr, så er det stadig en rigtig god ide, som vi hos Svends VVS anbefaler alle, der har et oliefyr at udnytte. Det er ikke umiddelbare noget, man tænker over i hverdagen, hvis ikke der er noget akut galt med fyret, men alligevel er der en lang række fordele ved at gøre det – og vi synes, de er værd at overveje. Du kan:

  • ​Spare op til 15% af dit olieforbrug ved at få renset fyret grundigt
  • ​Forlænge fyrets levetid betragteligt ved jævnlig service
  • ​Være sikker på at dit fyr er vedligeholdt til alle tider
  • ​Være sikker på, at dit oliefyr fungerer som det skal

​Det betyder helt kort, at du på den lange bane sparer langt mere, end det koster dig at få serviceret og vedligeholdt dit oliefyr af os på jævnlig basis.

​Vi servicerer oliefyr i hele Midt- og Vestjylland

Med et kontor, der er beliggende i Vinderup midt mellem Skive og Holstebro, har vi stor erfaring indenfor udskiftning og servicering af oliefyr i hele Midt- og Vestjylland. Det betyder, at vi har lokale serviceteknikere i hele området, der både rykker ud til faste aftaler og akutte tilfælde.​

Døgnvagt til akutte tilfælde

Skulle der opstå et akut problem, har vi en døgnbemandet telefon, der gør det muligt for dig at få fat i Svends VVS til alle tider. Det betyder altså, at vi aldrig er mere end et opkald væk og altid rykker ud, når der er behov for det.

​Hvor ofte bør du får udført oliefyrsservice?

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit fyr kører optimalt og ikke bruger mere fyrolie, end højst nødvendigt, så anbefaler vi, at du får lavet oliefyrsservice en gang årligt. På den måde kan vi hjælpe dig med at holde styr fyret og give dig den bedste ydelse, når det kommer til dit forbrug.

​Det betyder, at du også nedsætter risikoen for et fuldt driftstop, der kan give en kedelig overraskelse, hvis du for eksempel står under bruseren og det varme vand slipper op eller dine radiatorer pludselig holder op med at varme.

​Er det ikke grund nok, så gør du også miljøet en stor tjeneste ved at udnytte energien endnu bedre og derved udlede mindre mængder CO2 – alt sammen en følge af, at du får mere ud af olien og derved bruger en mindre mængde brændsel.

​Er dit oliefyr af ældre dato?

I dag findes der mange gode alternativer til oliefyret så som biobrændselsanlæg eller varmepumper. Vi kommer gerne ud og rådgiver omkring, hvad den bedste løsning er for dit hjem.​

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dit oliefyr, så er du velkommen til at ringe på telefon 97 44 38 36 og få en snak eller bestille en tid til oliefyrsservice hos os.

​Vi har stor ekspertise i udskiftning og servicering af olieanlæg

Vi udfører oliefyrsservice i hele Midt- og Vestjylland. Kontakt os på 97 44 38 36

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service.

Vi er aldrig mere end et opkald væk!

​Ring på tlf: 97 44 38 36

Serviceaftale

Kontakt os