• Døgnvagt
  • Dækker hele Vestjylland
  • Autoriseret VVS-installatør

Stokerfyr giver CO2-venlig opvarmning af huset

Overvejer I at skifte jeres gamle oliefyr eller lignende ud med et stokerfyr? Med et stokerfyr kan I varme jeres hus op ved afbrænding af flere forskellige ting. Det kan fx lave varme ved at brænde flis, korn eller træpiller af – dette kan være i form af et pillefyr, som vi også opsætter.

​Stokerfyret er en miljøvenlig form for opvarmning, da der ikke bliver udledt nogen ekstra CO2 til luften ved afbrændingen. Det gør der ikke, fordi stokerfyret benytter sig af biobrændsel, hvilket ikke bidrager til en forøgelse af CO2-mængden i luften.

​Vi kører gerne ud til kunder i områderne omkring Vinderup, Struer, Holstebro og omegn. Vi står for installationen fra start til slut, indtil det hele virker, som det skal.

​Vælg stoker til landbrug og industri

Ejer du et landbrug eller noget industri, kan et stokerfyr være den rigtige løsning for dig.

Det egner sig nemlig også godt til steder, hvor der er et stort varmeforbrug og altså ikke kun til mindre landejendomme.

​Så har du et landbrug eller industri, hvor der skal udskiftes varmekilder, kan du overveje at skifte til et stokerfyr og på den måde være mere miljørigtig og måske endda spare penge på varmeregningen.

​Kontakt os og få den bedste pris på stokerfyr

I kan altid kontakte os hos Svends VVS ApS, hvis I er i tvivl om, hvad I har brug for på jeres ejendom, eller hvis I ønsker at høre om vores priser.

​Vi kan komme ud og vurdere jeres behov og afgøre, om et stokerfyr er den rette løsning for jer.

Ring til os på telefon 97 44 38 36 eller skriv til vores e-mail service@svendsvvs.dk.

Døgnvagt

Vi har døgnvagt, så vi kan rykke ud alle tider på døgnet, når I har brug for vores service.

Vi er aldrig mere end et opkald væk!

​Ring på tlf: 97 44 38 36

Serviceaftale

Kontakt os