Ring til os på 97 44 38 36

Luft til vand varmepumpe

Med en Luft til vand-varmepumpe får du mulighed for at spare mange penge på varmeregningen – helt op til 50% sammenlignet med mere traditionelle varmekilder som f.eks. oliefyr.
Besparelserne afhænger af de aktuelle priser på energi.
Der er mange fordele ved at vælge denne type varmepumpe, men valget bør altid bygge på faglig rådgivning af professionelle, da der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal vælge en varmepumpe luft til vand. Nogle af de væsentlige fordelene ved en luft til vand-varmepumpe er blandt andet:
  • Luft til vand varmepumper er udstyret med vejrkompensering, der sikrer optimal driftsøkonomi på alle årstider.
  • Pumpen er meget støjsvag
  • Luft til vand varmepumper er en totalløsning, der opvarmer både bolig og vand.
  • Luft til vand varmepumper har et miljøvenligt kølemedie

Montering af luft til vand varmepumpe

Vi er eksperter i montering og installering af luft til vand varmepumper – derfor anbefaler vi altid at du får et samlet tilbud når du bestiller en varmepumpe. Vi har mange års erfaring med montering, installering og service af luft til vand varmepumpe.
S2125 luft-til-vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe i Holstebro og Skive

Hos Svends VVS monterer vi forskellige mærker og modeller indenfor varmepumper. Vi monterer i forhold til husets behov og areal for vores kunder i Vinderup, Holstebro, Skive, Struer og resten af Vestjylland. Ring trygt til os og vi finder en konkurrencedygtig og stabil løsning.

Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd om den mest miljørigtige og energieffektive varmeløsning. Vi hjælper dig hele vejen, fra ide til færdig installation og efterfølgende service.

Kontakt os på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk, for en uforpligtende snak og hør hvor meget du kan spare ved at vælge en mere energieffektiv varmepumpe. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

S2125 luft-til-vand varmepumpe
Bosch varmepumpe

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.