Ring til os på 97 44 38 36

Serviceaftale på Stokerfyr - Pillefyr

Regelmæssig service på dit pillefyr er en god idé.

Stokerfyr - Pillefyr

Vi optimerer dit pillefyr, så du får så meget varme ud af dine træpiller som muligt og tilser så alt er i orden. Vores lange erfaring med pillefyr sikrer at netop dit fyr bliver indstillet så godt som muligt. Hvis noget skal skiftes, så har vi alle gængse reservedele med os i bilen og kan ofte reparere med det samme. Et service sikrer dig en optimal drift af din varmekilde. Ved at få pillefyret serviceret bliver både driftsøkonomi og levetid bedre.

Døgnvagt til akutte tilfælde

Skulle der opstå et akut problem, har vi en døgnbemandet telefon, der gør det muligt for dig at få fat i Svends VVS til alle tider. Det betyder altså, at vi aldrig er mere end et opkald væk og altid rykker ud, når der er behov for det.
Ring til os på telefon 97 44 38 36 eller skriv til vores e-mail service@svendsvvs.dk
Pellux Touch Pillefyr

Stokerfyr giver CO2-venlig opvarmning af huset

Overvejer I at skifte jeres gamle oliefyr eller lignende ud med et stokerfyr? Med et stokerfyr kan I varme jeres hus op ved afbrænding af flere forskellige ting. Det kan fx lave varme ved at brænde flis, korn eller træpiller af – dette kan være i form af et pillefyr, som vi også opsætter.

Stokerfyret er en miljøvenlig form for opvarmning, da der ikke bliver udledt nogen ekstra CO2 til luften ved afbrændingen. Det gør der ikke, fordi stokerfyret benytter sig af biobrændsel, hvilket ikke bidrager til en forøgelse af CO2-mængden i luften.

Vi kører gerne ud til kunder i områderne omkring Vinderup, Struer, Holstebro og omegn. Vi står for installationen fra start til slut, indtil det hele virker, som det skal.

Vælg stoker til landbrug og industri

Ejer du et landbrug eller noget industri, kan et stokerfyr være den rigtige løsning for dig. Det egner sig nemlig også godt til steder, hvor der er et stort varmeforbrug og altså ikke kun til mindre landejendomme.

Så har du et landbrug eller industri, hvor der skal udskiftes varmekilder, kan du overveje at skifte til et stokerfyr og på den måde være mere miljørigtig og måske endda spare penge på varmeregningen.

Kontakt os og få den bedste pris på stokerfyr

I kan altid kontakte os hos Svends VVS ApS, hvis I er i tvivl om, hvad I har brug for på jeres ejendom, eller hvis I ønsker at høre om vores priser.
Vi kan komme ud og vurdere jeres behov og afgøre, om et stokerfyr er den rette løsning for jer.
Ring til os på telefon 97 44 38 36 eller skriv til vores e-mail service@svendsvvs.dk

Twin Heat M Anlæg

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.