Ring til os på 97 44 38 36

Serviceaftale

Hvad er en serviceaftale?

Med en serviceaftale efterses din varmeløsning med jævne mellemrum af vores dygtige fagfolk, som er med til at nedbringe risikoen for nedbrud. Ved eftersynet indstiller og justerer vi samtidig varmeløsningen til laveste energiforbrug, så det matcher dit nuværende behov og du opnår den bedst mulige varmeøkonomi. Det er vigtigt for os, at give vores kunders varmeløsning en grøn omstilling, så vi kan reducere CO2 udslip og reducerer energiforbrug.

En serviceaftale indkluderer også de lovpligtige eftersyn, og du har mulighed for at kontakte os døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude.
Svends VVS medarbejdere med Svends VVS biler

Forebyg nedbrud og få hurtig hjælp når behovet opstår

Som med alt andet, er løbende vedligeholdelse med til at forebygge nedbrud. Og det gælder også din varmeløsning. Ved jævnligt at få tjekket den efter, kan mindre problemer fikses i opløbet og du kan undgå dyre reparationer.

Varmen forsvinder ofte på de værst tænkelige tidspunkter, hvor det nærmest er umuligt at hente hjælp. Med en serviceaftale er der ingen grund til bekymring. Skulle der ske et akut problem, er vi aldrig mere end et opkald væk og rykker straks ud, hvis du får behov for det. Uanset hvornår det måtte være.

Serviceaftale på varmepumpe, stoker-, pille- og oliefyr.

Hos Svends VVS tilbyder vi serviceaftaler på flere forskellige slags varmeløsninger. Det gælder varmepumper, men vi kan også sikre optimal drift og vedligehold af dit pillefyr, stokerfyr eller oliefyr. Går du med en drøm om, at få skiftet din gamle varmeløsning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og taler med dig om dine behov og ønsker, og finder den helt rette løsning til dig.
Svends VVS trailer
Svends VVS varevogn med materialer

Lovpligtige eftersyn skal overholdes

Der findes en række lovpligtige eftersyn på forskellige varmeløsninger, som er vigtige at overholde. De fleste vand- og jordvarmepumper kræver et serviceeftersyn hvert år, hvor vi sørger for, at alt fungerer som det skal. Mange nye varmepumper er omfattet af en fabriksgaranti de første år, men overholdes de lovpligtige eftersyn ikke, så bortfalder denne garanti. En serviceaftale er derfor en god måde, at sikre, at du ikke mister denne.

Når du har indgået en serviceaftale med os, slipper du for bekymringer omkring nedbrud, og du skal ikke længere huske på, at få bestilt tid til eftersyn. Vi kontakter dig, når det er ved at være tid til eftersyn, og skulle der ske nedbrud i mellemtiden kommer vi straks ud.

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.