Ring til os på 97 44 38 36

Montering af varmepumper

Varmepumper er et miljøvenlig varmeanlæg, som potentielt kan spare dig mange penge på din varmeregning hvert år. Der findes et væld af varmepumper på markedet fra mange forskellige producenter. Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til dit hjem eller din virksomhed.

Der findes tre former for varmepumper:

Luft til vand

Luft til luft

Jordvarme

Svend og medarbejder bag i Svends VVS bil

Vi skræddersyer den bedste løsning til dig

Når du vælger Svends VVS som din samarbejdspartner til valg og montering af varmepumper, sørger vi altid for at komme ud til dig og tale med dig om dine behov og ønsker. Vi ønsker at bygge vores samarbejde på tillid, og den bedste måde at skabe tillid er ved at se hinanden i øjnene.

Vi ser det som vores fornemste opgave at forventningsafstemme med dig, så du er helt sikker på, hvad du kan forvente dig af både os og den varmeløsning, du vælger. Når vi er blevet enige om den bedste løsning til dit hjem, kan du forvente at modtage et tilbud indenfor én uge. Vi leverer og monterer varmepumpen, og vores dygtige folk sørger selvfølgelig for altid at rydde op efter dem selv, når de kører igen.

Svends VVS – Eksperter i varmepumper

At skifte varmeanlæg eller udskifte en varmepumpe, er en stor beslutning for en husholdning. Hos Svends VVS er vi eksperter i varmepumper og andre varmeanlæg. Vores installatører er alle KMO godkendte og kan derfor montere alle former for varmepumper.

Få hjælp til valg af varmepumpe

Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til dit hjem eller din virksomhed. Dit valg af varmepumpetype afhænger af:
  • Varmepumpens placering
  • Dit hus og grunds størrelse
  • Om varmepumpen skal være den eneste varmekilde i huset
  • Dit budget
Medarbejder hos Svends VVS håndterer materialer

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe tager energien fra omgivelserne og bruger energien til varme, som sendes ud i huset. De forskellige typer af varmepumper adskiller sig ved hvilke omgivelser energien omdannes fra samt, hvordan varmen sendes ud i huset.
Luft til luft varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, og via inderdelen opvarmer det luften inde i huset.

Luft til vand varmepumpen: Tager energi fra luften udenfor, bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og producere brugsvandet i huset.

Jordvarmepumpen: Tager energi fra jorden og bruger energien til at opvarme vand, som kan sendes i radiatorer, gulvvarme og brugsvand i huset

Energitilskud

Energistyrelsen har en energipulje, som giver tilskud til konvertering til en varmeløsning med varmepumpe eller fjernvarme.
Puljerne frigives nogle gange hvert år, følg med på Energistyrelsens hjemmeside ”spar energi.dk”.

Vi sælger kun varmepumper der er tilskudsberettigede. I modsætning til tidligere er det dig selv der står for ansøgning om tilskuddet via Energistyrelsens hjemmeside.

Hvad er scop-værdi?

Når vi skal finde den bedste varmepumpe til dit behov, vil vi helt sikkert komme til at tale om SCOP-værdi. En varmepumpe producerer nemlig mere energi end den bruger. Hvor effektiv varmepumpen er, bliver angivet som en SCOP-værdi.

Helt præcist vil det sige, at hvis en varmepumpe har en SCOP-værdi på 5, producerer den 5kW for hver 1kW den bruger. Sammen finder vi den varmepumpe, som passer bedst til dit hjem.