Ring til os på 97 44 38 36

Serviceaftale på varmepumper

Vidste du, at det faktisk er lovpligtigt at få et certificeret eftersyn af din varmepumpe, hvis den har mere end 1 kg kølemiddel?

Varmepumper

De fleste luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper har mere end 1 kg kølemiddel, og det kræver altså et serviceeftersyn hvert år. Du er endda forpligtet til at opbevare besøgsrapporten fra serviceeftersynet i mindst 10 år, i tilfælde af, at der bliver tjekket op på det.

Serviceaftale til luft til vand- og jordvarmepumper

Med en serviceaftale efterses din varmepumpe årligt af vores dygtige fagfolk. Det forebygger nedbrud og dyre reparationer. Samtidig indstilles og justeres din varmeløsning til lavest muligt energiforbrug.
Vi sikrer dig hurtig hjælp alle ugens dage – også i weekenden og på helligdage – i hele fyringssæsonen.
Jordvarme S Serien High6

Kontakt os for service

Vi servicerer varmepumper i hele Midt- og Vestjylland.
Med et kontor, der er beliggende i Vinderup midt mellem Skive og Holstebro, har vi stor erfaring indenfor udskiftning og servicering af varmepumper. Vi ud til faste aftaler og akutte tilfælde.

Døgnvagt til akutte tilfælde

Skulle der opstå et akut problem, har vi en døgnbemandet telefon, der gør det muligt for dig at få fat i Svends VVS til alle tider. Det betyder altså, at vi aldrig er mere end et opkald væk og altid rykker ud, når der er behov for det.

Ring til os på telefon 97 44 38 36 eller skriv til vores e-mail service@svendsvvs.dk

luft-til-vand varmepumpe til boliger

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.