Ring til os på 97 44 38 36

Om os

Din autoriseret VVS installatør i Vinderup og Vestjylland

Siden 2004 har vi hos Svends VVS leveret faglig rådgivning og varetaget installation samt drift af varme-, ventilations-, gas-, afløbs- og vandinstallationer. Og det kan vi også gøre for dig. Vores kompetente team står klar til at hjælpe dig med både små og store VVS opgaver, og varetage de lovpligtige eftersyn af din varmeløsning.
Svends VVS medarbejdere med Svends VVS biler

Vi udfører VVS-arbejde for både private og erhvervskunder, primært indenfor 4 områder:

Svends VVS er dit lokale VVS-firma i Vinderup, men vi udfører VVS-arbejde i hele Vestjylland, heriblandt Skive, Struer, Lemvig og Holstebro.

Fokus på kvalitet

Vi har altid øje for kvalitet, og vi ved, hvad der er de bedste løsninger, når det kommer til alt fra badeværelsesrenovering til varmeløsninger. Derfor kan du altid være sikker på, at vi udfører vores arbejde af den højeste kvalitet. Og det går vi aldrig på kompromis med. Kvalitet dækker for os over flere forskellige ting. Det er både udførelsen af vores VVS-arbejde, vores rådgivning, produktvalg og kundeservice.

Et højt serviceniveau

Tilfredse og glade kunder, er det absolut vigtigste for os. Vi vil gå langt for at hjælpe vores kunder, og udføre den konkrete opgave. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og vi gør altid vores bedste for at finde den helt rette løsning. Uanset om du skal i gang med at forbedre dit køkken, bygge nyt badeværelse eller finde den helt rette varmeløsning. Derudover står vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, når du har en serviceaftale hos os.

Vores fornemmeste opgave er at forventningsafstemme med dig, så du altid ved hvad du kan forvente. Vores samarbejde skal bygges på tillid – og vi tror på, at den bedste måde at skabe tillid er ved at se hinanden i øjnene. Derfor sørger vi altid for at komme ud til dig, og tage en snak om dine ønsker og behov.

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.