Ring til os på 97 44 38 36

Nyt badeværelse

Drømmer I om et nyt badeværelse? Hos Svends VVS ApS kan vi hjælpe jer med alt fra etablering af nyt bad til renovering af badeværelse. Vores VVS-firma er beliggende i Vinderup, men vi arbejder også gerne for private og erhvervskunder i Struer, Holstebro og omegn.

Vi har altid øje for kvalitet, og vi ved, hvad der er de bedste løsninger, når det kommer til badeværelsesrenovering. Derfor kan I altid være sikre på, at vi udfører renovering af badeværelse af den højeste kvalitet.
Svend sorterer materialer

Nyt badeværelse i totalentreprise

Vi kan tilbyde totalentreprise, når jeres nye badeværelse skal bygges. Så behøver I ikke at løfte en finger selv, for vi tager os af hele processen fra start til slut, hvor I til sidst vil have et nyt lækkert badeværelse, klar til brug.
Når I skal have nyt badeværelse, og vi skal lave det for jer, tager vi ud til jer og lægger en plan for projektet. Her vil vi lytte til jeres ønsker og ideer omkring det nye badeværelse, så resultatet bliver lige som I vil have det.

Professionel rådgivning inden for badeværelser

Vi har mange års erfaring inden for VVS-arbejde, herunder renovering af badeværelse, og derfor kan vi tilbyde kyndig rådgivning omkring, hvilke produkter vi synes, der vil være bedst til jer.
Skulle der vise sig at være en rørskade, vurderer vi, hvad der skal til for at rette op på dette.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er stor forskel på, hvad renovering af bad koster. Der kan være én pris ved renovering af et lille badeværelse, mens der er en anden ved en renovering af et større badeværelse. Derudover har valg af materialer også stor indflydelse på, om det bliver en dyr eller billig renovering.
Ønsker I at høre mere om renovering eller ombygning af bad, kan vi kontaktes på telefon 97 44 38 36 eller e-mail service@svendsvvs.dk.
Svends VVS trailer

Kontakt os

Drypper vandhanen, eller skal du bygge nyt hus?
Ingen opgave for lille eller for stor for os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde den rette løsning.